joi, 7 aprilie 2011

Pasta de ton

Ingrediente:
***3 cutii de ton maruntit
   ***o lingura smantana
     ***o lingura maioneza
        ***o lingura mustar (de preferabil cel ce contine si boabe de mustar)
           ***2-3 linguri de ceapa tocata foarte fin si scursa de zeama 
              ***zeama de lamaie dupa gust
                 ***boia, sare si piper alb ( dupa gust)
                    ***o legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta. 
Pasta poate fi aranjata frumos pe o farfurioara sau pe intr-un castron micut sau cu aceasta pasta putem umple rosii carora le-am decupat capacelul si i-am scos miezul sau cupe de lamaie, portocala, mandarina.
In cazul folosirii cupelor lamaia, portocala se taie pe jumatate, se scoate miezul. La peste de preferabil alegem lamaia.


Dupa umplerea cupelor de lamaie, ca ornament ne folosim  putin imaginatia....

Niciun comentariu: